logo

Etherische Zilverspar Olie

Etherische Zilverspar Olie
6.99
InStock
Levertijd: 1-7 werkdagen
Etherische Zilverspar Olie

Inhoud:
 100% pure natuurlijke etherische olie 
Botanische naam: Picea abies Land van 
herkomst: Oost-Azië 
Teelt: conventionele, residugestuurde teelt 
Extractie : stoomdestillatie van naalden en takpunten 
Houdbaarheid: tot 30 maanden 
Inhoud: 10 ml  
Etikettering: classificatie volgens CLP-verordening nr. 1272 / 2008

Werking van deze olie

Zilverspar olie is heilzaam bij luchtwegproblemen. Zilverspar heeft etherische olie een kalmerende werking op de zenuwen. Zilverspar olie kan het immuunsysteem activeren en verdiept de ademhaling.

Zilversparolie is ook heilzaam bij reumatische pijnen en artritis. Door de antivirale, slijmoplossende en ontstekingremmende eigenschappen die aan Zilverspar olie toegekend worden is de olie ook uitstekend geschikt is om te verdampen ter verlichting bij griep en luchtwegproblemen.  Zilverspar wordt ook gebruikt bij: griep, koorts, sinusitis, verkoudheid, bronchitis, astma, reumatische klachten, jicht, artritis, spierpijn, aandoeningen aan de luchtwegen en longen, blaasontsteking. Bij griep en verkoudheid verdampen in een aromalamp, aromadiffuser of op een aromasteen in de leef- en slaapruimte, dit reinigt de atmosfeer en vernietigt de ziektekiemen. Als je Zilverspar olie toevoegt aan massage olie bij behandeling van spierproblemen en reumatische klachten dan stimuleert dit de doorbloeding en vermindert pijn. Zilverspar brengt bij sterke psychische druk de gemoedsstemming weer in balans, hij geeft energie om mentale problemen te overwinnen. De olie sterkt de zenuwen en geeft bij ziekte de kracht om te genezen. Werkt zeer ontspannend en relativeert heftige gevoelens tot een dragelijk niveau. Regelmatig verdampen in de leefruimte. Zilverspar beschermt tegen negatieve gevoelens.

 

Tips voor gebruik


  • Bij griep, verkoudheid, sinusitis: neem een leeg klein (10 of 20 ml.) flesje en doe hier 1 theelepel zeezout in en voeg daar 3 druppels Zilverspar, 2 druppels Citroen en 2 druppels Eucalyptus aan toe. Regelmatig inhaleren.
  • Verstopte neus, bronchitis, astma, keelontsteking en verkoudheid; 3 tot 5 druppels Zilverspar toevoegen aan een schaaltje heet water en 2 à 3 keer per dag stomen of een inhaler maken met zeezout zoals boven beschreven.
  • Bij bronchitis: 10 druppels Zilverspar toevoegen aan 50 ml. zoete amandel olie, met dit mengsel borst en rug inwrijven,
  • Verdampen als luchtverfrisser: 5 druppels Zilverspar, 5 druppels Jeneverbes, 5 druppels Cipres en 5 druppels Lavendel verdampen in een aromadiffuser.
  • Verdampen voor ontspanning en bij stress: 1 druppel Zilverspar, 1 druppel Roos, 2 druppels Lavendel en 1 druppel Vetiver verdampen in een aromadiffuser.
  •  

Combineren

Zilverspar olie kan goed gecombineerd worden met:
Lavendel, Citroen, Rozemarijn, Salie, Galbanum, Den, Cypres en Eucalyptus.
 

Puur natuurlijke etherische oliën zijn puur natuur. U kunt 100% vertrouwen op het feit dat onze oliën geen additieven bevatten, zowel conserveermiddelen als synthetische additieven. Onze etherische oliën zijn natuurlijk, gesorteerd en bevatten alleen de olie van de opgegeven voorraad.

Zuivere natuurlijke oliën kunnen worden gebruikt voor aromatherapietoepassingen zoals voorgeschreven door een arts of aromatherapeut, of volgens relevante literatuur. Het is altijd belangrijk om op de juiste dosering te letten, een verkeerde dosering kan aanzienlijke schade aan de gezondheid veroorzaken.

Alle oliën die we natuurlijke volledig natuurlijke oliën noemen, zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitscontroles:

Organoleptische test: uiterlijk, geur, smaak en textuur.
Testen van fysieke kenmerken zoals dichtheid, brekingsindex, polarisatie, oplosbaarheid, enz.
Gaschromatografische testen op werkzame stoffen en ingrediënten
Onderzoek naar de afwezigheid van schadelijke stoffen (zware metalen, oplosmiddelresten)
Aanvullend onderzoek volgens de chirale methode.


Terug naar overzicht